ebuubejd YouTube网红频道详情与完整数据分析报告

ebuubejdYouTube网红频道详情数据与分析报告 导出

数据更新时间 2020-08-24 13:36:11数据更新中
 • 粉丝数

  172 
 • 总观看量

  10.48万  -75.98%
 • 平均观看量 

  763  -0.52%
 • 总视频数

  15 
粉丝数排名
6,103,917th ( 前 45.8% )
2,553,884th ( 前 34.2% )
Nox评级
单个视频合作参考费用
8.12元
单月YouTube广告联盟收入
0元-0元
YouTube频道数据统计
7 天14 天30 天
粉丝量历史数据总览  (最近一年)
累积数据
提示:由于YouTube只显示前三位粉丝数,所以曲线略有变化
观看量历史数据总览  (最近一年)
每日数据累积数据
观看量
7 天30 天
近7天粉丝数增长量: 上个7天粉丝数增长量:
预估的受众粉丝年龄和性别分布
预估的受众粉丝的地理位置分布
互动率平均表现
最近30个视频最近30天的视频
平均观看量0
最热门视频 - 来源于 ebuubejd YouTube网红频道
热门Ezani i Akshamit në xhaminë e fshatit KALLNIK !

2015-11-20 视频发布时间

4389 17 1 0
最新视频 - 来源于 ebuubejd YouTube网红频道
数据来源是社交媒体公开的数据,如果您不想展示频道数据,请联系[email protected]删除。
频道未认证 认证成功后,您可以享受以下特权1. 频道数据每日更新2. 推荐高质量订单 认证我的频道
ebuubejd

频道创建时间

2008-03-18

地区

其他 

语言

Albanian 

订阅
简介
Erdha duke mos e ditur nga, por erdha.
Dhe e pash një rruge përpara meje, dhe eca
Dhe qëndroj duke ecur, me pëlqeu kjo apo jo.
Si erdha? Si e pash rrugën time?
Nuk e di
Jam një i ri apo i vjetër ne ketë ekzistence?
A jam i lire dhe i papërmbajtur , apo ec i lidhur ne zingjir?
Jam drejtues i vetes ne jete , apo jam drejtuar?
Do te doja ta dija , por......
Nuk e di!
Dhe rruga ime, cila është rruga ime? Është e gjate apo e shkurte?
Jam duke u ngjitur ne ketë, apo jam duke shkuar poshtë dhe fundosur?Jam Unë ai qe eci ne rruge,
Apo është rruga qe lëviz?
Apo qëndrojmë te dy, por është koha e cila shpejton?
Nuk e di! Para se te bëhesha një krijese komplete , a e sheh
A isha asgjë, e pamundur? Apo e sheh se isha gjësend?
A ka përgjigje kjo gjegjeze, apo do te ngel përherë?
Nuk e di ....... dhe pse nuk e di ??
Nuk e di!
NoxInfluencer团队

欢迎访问NoxInfluencer。商务合作、产品案例、或者有任何建议,可以在这里留言,我们会尽快给您回复。

通过facebook提问
(推荐)