YouTube视频效果分析报告

YouTube链接有误,请检查
视频不存在
Ep 5 Rize, Wilayah Turki Lagi Cantik dari Switzerland
RARE TV
RARE TV 22万 粉丝数 403 总视频数 2349.56万 总观看量 2022-01-21 发布数据更新时间 2022-04-18
视频观看量9.17万
点赞百分比 2.41%
评论数490
粉丝观看率 41.7%
表现很好
视频预估价值 1.12万元 - 1.43万元
粉丝互动率 7.75%
视频标签
rize turki rize turkiye wilayah wilayah paling cantik daerah tercantik black sea region turkey black sea region laut hitam turki travel ke turki 2022 travel to turkey rare tv turkey turkey travelogue 2022 rare tv beautiful destinations turkey top destinations in turkey turkiye 2022 istana lama istana kuno tempat menarik di turki firtina deresi turkey tourism water rafting new norm travel rize turkey outdoor activities water rafting turkey zilkale
简介
First time kami datang ke Rize, Turki ni, terus jatuh cinta pandang pertama! Mana taknya, wilayah Rize, Turki seriously boleh kalahkan kecantikan Swiss! Kawasan yang less develope macam ni sangat best untuk kita teroka. Paling best sekali, dekat Turki ni mudah nak dapat makanan halal dan mudah solat kan!

Episod 1: Ada Chef Dalam Business Class Turkish Airlines
https://youtu.be/KAiNjGegQ9M

Episode 2: Kenapa Orang Turkey tak mahu kecantikan Trabzon diketahui pelancong?
https://youtu.be/bIv7HS03Wcs

Ep 3 Bermalam di Rumah Gantung 5 Star Tepi Laut Hitam Turki!
https://youtu.be/SQ99TPsl_0Q

Ep 4 Tanah Runtuh sedalam 1000 Meter hasilkan Kampung Tercantik Turki ni!https://youtu.be/hHTHMoOddTY

=================

Nak dapatkan Susu yang sama macam kami minum, kami ambil dari sini :
https://www.tdchb.com/produks/colever/
Atau boleh hubungi (011 5788 2706)

Beannie kami yang cantik tu, kami dapatkan di sini :
https://www.instagram.com/arcticfoxmy/ atau korang boleh beli di sini
https://fjallravensea.com/products/

============================

Timestamp

Nak travel dengan kami ? Hubungi team kami di sini :
http://www.wasap.my/60176288584

Lihat trip kami di sini : www.rarecation.com

Subscribe dan ikuti channel ini untuk kami kongsikan lebih banyak pengalaman travel kami dan team Rarecation di sini.
.
Jom follow Telegram RARETV Fan Club di sini
https://t.me/inibarurare
展开